Nieuws

Nieuwe directeur

Ik, Frans van de Gevel, directeur van IKC Sint Joseph vanaf maandag 8 mei, kreeg al twee weken terug van Bianca het verzoek een stukje aan te leveren om me ‘alvast’ aan u voor te stellen. En wat schrijf je dan?

Ik ben getrouwd met Mel en woon in Heiloo. Wij hebben twee volwassen kinderen. Luuk onze oudste woont en werkt in Amsterdam. Britt studeert de komende vier jaar in Edinburgh neuro science.

Ik heb ruime ervaring in het onderwijs. Startte bijna 40 jaar geleden in Tilburg in het onderwijs. Ben daarna werkzaam geweest op de Hollandse school in Singapore en op de Hollandse school in Thailand. Heb daar mijn Engelse vrouw ontmoet. Daarna heb ik 10 jaar als directeur in Velserbroek gewerkt en ben ik, na een periode van vier jaar als afdelingsleider op het Willemblaeu bijna 12 jaar directeur geweest van de Paus Johannesschool in Sint Pancras.

Wij zijn graag op reis en ben veel creatief in de weer. Naast schilderen, keramiek en beeldhouwen ben ik gestart met het geven van zilverworkshops. Sta graag in de keuken of in de tuin achter de BBQ die bij ons het hele jaar ‘rookt’.

Ik kijk enorm uit naar mijn start op IKC Sint Joseph. Ik houd van directe communicatie en heb zowel letterlijk als figuurlijk de deur openstaan. Onlangs heb ik al kennisgemaakt met de leerkrachten en zal dagelijks bij de start van de school, en op het eind van de dag zichtbaar zijn op het plein van de school.

Tot snel.

Frans