Onze school

De St. Josephschool is vanaf 1 januari een onderdeel van Allente, een samenwerking tussen de Blauwe loper, Atrium en Kinderopvang Langedijk.

Ons motto is: ‘Samen groeien met plezier!’

Op de Sint Josephschool streven wij ernaar, iedere dag kwalitatief goed onderwijs te verzorgen aan onze leerlingen en gaan wij ervoor dat onze leerlingen een leerzame en vooral ook fijne tijd op school hebben.

Om deze doelstellingen te kunnen bewerkstelligen, staan bij ons een vijftal kernwaarden centraal waarmee wij ons onderwijs vormgeven.

Plezier, Kwaliteit, Verbinding, Vertrouwen en Ondernemend.

Iedere kernwaarde kenmerkt de Sint Josephschool en beschrijft hoe wij dagelijks de leerlingen onderwijs geven en hoe wij als onderwijsinstelling zorgen voor de kwaliteit die wij beogen.

Wij zien het als onze opdracht ieder kind de kans te bieden om zich op eigen wijze en naar eigen kunnen zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Bij ons op school geven wij kinderen die kans, door het leerproces in een sociaal veilige omgeving zo natuurlijk en ontspannen mogelijk te structureren. Zo ontstaat er ruimte onze leerlingen te inspireren, uit te dagen nieuwe dingen te leren en het leven te onderzoeken.

Meer informatie vindt u op deze site en in onze schoolgids.